SANT CUGAT DEL VALLÈS
Enric:  +34   607 65 35 15

"No hi arriba abans qui corre més, sinó qui sap on va"
Sèneca  


ENVIMA és una iniciativa nascuda amb l'objectiu de resoldre la gestió tècnica i/o econòmica de projectes d'edificació de tota mena, oferint serveis integrals en l'àmbit del projecte i la construcció.

A ENVIMA ens centrem en la Gestió de Projectes, la Sostenibilitat i la Eficiència Energètica dels edificis al llarg de tot el seu cicle de vida. Som el pont que uneix la idea de projecte amb la realitat construïda, mantenint controlades les restriccions de costos, terminis i qualitats.

PER QUÈ ENVIMA?

Evolució és la paraula que explica millor els serveis que ofereix ENVIMA.
Una evolució contínua recolzada en l'experiència i el coneixement del sector immobiliari i de la construcció que ha portat a Enric Vijande Majem a impulsar ENVIMA i consolidar-se en els serveis tècnics orientats a resoldre les necessitats de qui vulgui emprendre un projecte d'edificació.

COMPROMÍS

A ENVIMA oferim confiança en el desenvolupament de projectes des del detall d'accions concretes dins del procés, fins a la gestió de la globalitat. Evidentement, els requisits legals i tècnics d'una empresa d'aquestes proporcions fan necessari que el promotor es recolzi en uns tècnics per crear un projecte real i per executar-lo. Això també és a l'abast d' ENVIMA.

Partners

ENVIMA està associat a organitzacions de referència mundial als àmbits de Gestió de Projectes (www.pmi.org) i de Sostenibilitat a l'Edificació (www.gbce.es).

 

 GBCe  pmi